Gevelreiniging

Heldere en professioneel ogende ramen / spiegels voor commerciële en residentiële omgevingen dankzij gevelreiniging.

Automatische gevelreiniging

Automatische gevelreiniging. We gebruiken automatische klimmende automatische raamreinigingsmachines voor hoge gebouwen, veiliger, sneller en zuiniger dan spiderman / platform / handmatige reiniging

Commerciële en residentiële omgevingen

Glazen gevel schoonmaken

Glazen gevel schoonmaken
Onze machine doet zijn werk op één dag net zoveel als het een week zou hebben gekost door handmatige reiniging.

Commerciële raamreiniging

Door uw ramen regelmatig schoon te maken, kunt u het uiterlijk bijhouden en potentiële klanten de best mogelijke eerste indruk geven.

Speciaal wassen

Speciale was wordt gebruikt wanneer de gevel verf of gips op het oppervlak heeft. We gebruiken een hogedrukreiniger en een specifiek reinigingsmiddel. Hiermee verzekeren we onze klanten van een schone gevel.

Gespecialiseerde schoonmaakdiensten

Historische gebouwen geven elk gebied echt karakter en aanzien en verdienen daarom een zorgvuldige en goede verzorging. Daarom is Clean-it Services gespecialiseerd in commerciële raamreinigingsdiensten voor historische gebouwen.

Vervuiling van de gevel

De mate van vervuiling van uw gevel hangt voornamelijk af van de weersomstandigheden, maar ook de volgende factoren spelen een rol: de ligging van de woning, de nabij gelegen beplanting, temperatuur, vochtigheid, wind en vervuiling.

Waarom voor ons kiezen?

300 klanten per jaar

Wij zijn een groeiend bedrijf dat jaarlijks meer dan 300 klanten bedient.

Ervaren technici

Onze medewerkers beschikken over de vereiste internationale trainingsnormen die nodig zijn om op hoogte te werken.

Oplossingen

Voor het wassen gebruiken we touwen, heftrucks of ruitenreinigingsstokken wat ons mobiliteit geeft.

Goedkoop en kwaliteit

Een baan bestellen zonder tussenpersoon wordt goedkoper en de kwaliteit van het werk is gegarandeerd.

Laatste updates

Reinigingsrobot voor gevels van grote gebouwen

Architectuur heeft in het verleden indrukwekkende vooruitgang geboekt, met als resultaat nog mooiere gebouwen. Reinigingstechnologie bleef echter op het toneel van handwerk.

De GEKKO-gevelrobot lost dit tekort op. Het is de eerste commerciële robot die verticale oppervlakken beklimt.
De robot garandeert een uitstekende reiniging dankzij de roterende borstels in combinatie met het gebruik van gedemineraliseerd water.

De robot met zijn ondersteuningssysteem kan in bijna alle bestaande gebouwonderhoudseenheden (BMU) worden geïntegreerd.

Als een nieuw gebouw in aanbouw is, moet robotreiniging vroeg in de planning worden overwogen.
Robots kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: aan een gebouw bevestigd of verplaatsbaar van het ene object naar het andere.

Voordelen

 

  • Probleemoplosser: geschikt voor nauwelijks toegankelijke oppervlakken
  • High-Performer: vele malen sneller dan met de hand
  • Volledig geautomatiseerd (optie): geen schoonmaakpersoneel nodig

Beveiligingsexpert: de chauffeur hoeft alleen maar te sturen, geen handmatig werk meer

Nauwkeurige reiniger: systematische reiniging door roterende borstel, gelijkmatige druk en gedemineraliseerd water
Discrete medewerker: kijkt niet naar woonkamers of slaapkamers.

Automatisch borstelreinigingssysteem op basis van contactreiniging. Bestemd voor alle soorten glazen gevels, crimineel werk en andere niet-gecementeerde oppervlakken. Het reinigingssysteem blijft opgehangen aan een op het dak gemonteerd tuig of een rolwand voor een luierwand (afhankelijk van de beschikbare terrasruimte).
Clean-it Services kan uw hele gebouw laten stralen als nieuw!

stralen als nieuw

Het is belangrijk om de eerste indruk te overwegen die uw in Portsmouth gevestigde bedrijf aan potentiële klanten geeft. Laat jij je van je beste kant zien of laat je merk wankelen onder een laag vuil en vuil?
Veel moderne kantoorgebouwen en industriële units zijn gebouwd met metalen gevels die er bij de eerste installatie goed uitzien, maar snel hun glans verliezen door het sombere Britse klimaat. Ons expertteam kan vuil en algen effectief verwijderen om uw gebouw bijna als nieuw te herstellen, waardoor het eruit ziet en aanvoelt zoals het zou moeten.

We hebben reinigingsoplossingen voor elk type gebouwgevel, inclusief gepoedercoate metalen panelen, PVC-bekleding, marmeren bekleding, gordijnglas, spiegelgevels, sommige soorten houtbekleding en render.
Rise Facade Cleaning Services voor onze klanten met behulp van automatische glazenwasser. We gebruiken automatische klimautomatische ruitenreinigingsmachine voor hoge gebouwen, het is veiliger, sneller en zuiniger dan spiderman / platform / handmatige reiniging. Onze machine doet het werk op één dag net zoveel als het een week zou hebben gekost door handmatige reiniging. Het heeft de beste kwaliteit en kan worden aangepast aan de eisen van onze waardevolle klanten. Ten slotte zijn onze diensten erg populair in de huishoudelijke, commerciële en industriële sector.

Reinigingstechnieken

Reinigingstechnieken voor ramen en glas

Uw apparatuur voorbereiden –

Verzamel alle benodigde reinigingsmiddelen voor glas en breng ze naar de algemene ruimte die moet worden schoongemaakt. Voor binnenramen, of buitenramen die zich op de begane grond bevinden, is een schoonmaakkar met de benodigde benodigdheden of een ruitenreinigingsset, zoals onze basisruitreinigingsset misschien alles wat u nodig heeft. Voor ramen hoger in een gebouw met meerdere verdiepingen, kan een van onze gedeïoniseerde raamwaskits het optimale alternatief zijn in vergelijking met het gebruik van ladders of elektrische liften. Dit elimineert het risico van een ongeval tijdens het werk.

tijdens het werk

Bereikbare ramen / spiegels reinigen –

Gebruik een raamwaskoker of een spuitfles om uw raam met een dunne laag oplossing te bedekken. De raamwasmof werkt beter op sterk vervuilde ramen, omdat deze snel en efficiënt vuil, vlekken en andere vlekken verwijdert.

Als er schermen op de ramen zijn die ook moeten worden schoongemaakt, is het gebruik van een automatische schermreiniger de meest efficiënte manier om de taak te volbrengen. Onze automatische ruitenreinigingsmachine is geweldig voor alle schermen die gemakkelijk uit de raamkozijnen kunnen worden verwijderd. Hij reinigt moeiteloos extreem grote schermen, tot de grootte van een terrasdeur.

een terrasdeur

Bereikbare ramen / spiegels –

Neem uw wisser en druk voorzichtig het meest linkse deel van de wisser strak tegen het linker frame van het raam. U wilt uw rakel in een hoek zetten, zodat slechts ongeveer 1 inch van de rakel het venster raakt. Sleep met een beetje kracht de vloerwisser naar beneden en creëer een 1 inch barrière van het raamkozijn en het gebied dat moet worden verwijderd. Veeg je wisserblad af met een handdoek. Begin in de linkerbovenhoek en trek je zuigmond recht over een hoek van ongeveer 45 °. Terwijl je het rechterframe van het venster raakt, begin je langzaam de hoek te draaien waarmee je wisser op het glas staat om een ​​”S” -achtige beweging te starten om mee terug te komen. U blijft deze beweging gebruiken totdat u de onderkant van het raam bereikt en uw rakel over de onderkant van het frame kunt laten lopen, waarbij u het laatste raam schoonmaakt.

Terwijl u deze stappen uitvoert, is het een goed idee om constante druk te gebruiken en om altijd 95% van uw zuigmond op een nat oppervlak te hebben. Hierdoor gaan de wisserbladen langer mee. Ook wilt u nooit dat het wisserblad tijdens het reinigen het raam verlaat, omdat dit een lijn kan creëren en u opnieuw moet beginnen als u perfect vlekkeloze ramen wilt.

Ramen wassen

De hightech wereld van ruitenreiniging

Er zijn er zoveel om uit te kiezen: het wiel, penicilline, internet, koeling, vliegreizen en zelfs gesneden brood.
De lijst is eindeloos en volledig subjectief, waardoor het het perfecte onderwerp is voor een etentje-discussie – of heftig argument.

Het tempo van verandering op het gebied van technologie, wetenschap, engineering en industrie is meedogenloos, met upgrades en innovaties die wekelijks worden gelanceerd – zo lijkt het.
Of het nu gaat om een ​​nieuw consumentenproduct, een andere manier om efficiënter zaken te doen of de nieuwste ‘wonderdrug’, niets staat nog lang stil dankzij de menselijke wens om voortdurend betere manieren te creëren om ons leven te verbeteren.

verbeteren

Modernisering door materialen

Professionele glazenwassers hebben zich aangepast aan de toename van hoogbouw in onze steden en veranderingen in veiligheidsvoorschriften door nieuwe methoden en apparatuur te omarmen.
Watergevoede palen zijn de winnende keuze geworden, waardoor operators hoge gebouwen en ramen veilig van de grond konden reinigen, waardoor het niet nodig was om op hoogte te werken.
Jarenlang hebben ruitenreinigers de keuze uit twee soorten paalsystemen: telescopisch of modulair.
Telescopische polen hebben echter de neiging om te buigen als ze worden verlengd, met een daaropvolgend verlies van controle.

Ze hebben ook enkele gewichtsproblemen; Zo heeft een telescopische mast met zes secties altijd zes secties, omdat deze niet kunnen worden verwijderd.

Dus zelfs als u slechts vier secties hoeft te gebruiken om op de gewenste hoogte te reinigen, draagt ​​u nog steeds het gewicht van zes.

Modulaire systemen, hoewel beter uit te breiden zonder de stijfheid te verzwakken, worden gewoon te zwaar naarmate ze worden uitgebreid.

worden uitgebreid

En de verlengingen voegen ook breedte toe aan de polen, waardoor ze minder gemakkelijk te hanteren zijn.
Dit stelde de sector voor een uitdaging: hoe kunnen we een watergevoed paalsysteem creëren dat tot 65 voet hoog kan worden gereinigd, maar zowel lichtgewicht als gemakkelijk te bedienen is?

Samen met engineering- en ontwerptechnieken is het combineren van de beste eigenschappen van telescopische en modulaire palen om één oplossing met de juiste materialen te creëren cruciaal – en een van de meest baanbrekende materialen die de mens kent, is koolstofvezel.

Wat koolstofvezel zo geweldig maakt, is de balans tussen sterkte, gewicht en stijfheid.
In vergelijking met staal is het sterker, stijver en weegt het aanzienlijk minder.

Eerste indrukken in gevelonderhoud

Deze ongelooflijke eigenschappen maken het een aantrekkelijk voorstel voor veel verschillende sectoren, maar waarschijnlijk het meest bekende is Formule 1-racen, waar het de coureurs beschermt dankzij zijn kracht en de auto’s sneller laat gaan vanwege het lichtgewicht karakter.
De kansen voor de motorindustrie liggen voor de hand: door het gewicht van een auto te verminderen, zal deze onvermijdelijk minder brandstof verbruiken en daarmee de uitstoot en broeikasgassen verminderen.
Maar koolstofvezel wordt nu ook op veel verschillende manieren op grote schaal gebruikt om veel verschillende dingen te creëren – waaronder fietsen, boten, vliegtuigen, luidsprekers, strijkstokken voor viool, gebouwen en watergevoede paalsystemen.

Tips voor het reinigen van ramen van een professional

Gevel, wat ook betekent dat de voorkant of het gezicht een van de belangrijkste onderdelen van het gebouw is, omdat het de eerste indruk van uw bedrijf is en zoals gezegd ‘eerste indruk is de definitieve indruk’. Om die eerste indruk de beste indruk te maken, bieden we gevelreinigingsdiensten aan onze klanten die ervoor zorgen dat het gebouw een meer gastvrije uitstraling krijgt. Gevelreinigingssysteem helpt ook bij het verwijderen van de agressieve verontreinigingen die de gevel op lange termijn kunnen aantasten.
de onderstaande gevelreinigingsmethoden:

Waterzuiveringsmethode:

Als u sceptisch bent om de chemicaliën op uw gevel te gebruiken, is waterreinigingsmethode het beste voor u, omdat deze methode geen chemicaliën gebruikt, maar alleen het water. Dit heeft ook twee opties zoals hieronder:
Inweekwater – Bij deze methode wordt water gebruikt om het vuil los te maken en uiteindelijk weg te wassen. Nadat het vuil los en zacht is geworden, wordt de gevel geschrobd met een borstel die 100% bevrijding van het vuil garandeert.

 
Wassen met druk – Als u alleen lichte of matige atmosferische en organische vlekken wilt verwijderen, is wassen met druk geschikt voor u. Het spettert water op uw gevel met een vooraf bepaalde druk die de vlekken wegspoelt.

Stomerij methode:

Als u denkt dat uw gevel vlekken heeft die niet met water kunnen worden weggespoeld, kunt u kiezen voor een stomerijoptie. Vier soorten chemicaliën kunnen worden gebruikt zoals hieronder vermeld:

  • Zure reinigingsmiddelen
  • Alkalische reinigingsmiddelen
  • Organische oplosmiddelen
  • Niet-schuimende reinigingsmiddelen

Schurende reiniging

Schurende reiniging

Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt schurende reiniging enkele van de schuurmiddelen om het vuil volledig te verwijderen. Dit is een effectievere reinigingsmethode en is geschikt voor steen, metselwerk en beton.

Spiderman schoonmaakdiensten

Welnu, dit is de meest gebruikte en kosteneffectieve methode voor gevelreiniging. We zorgen voor veiligheid en zorgen voor een probleemloze schoonmaakervaring.

Regels voor vloeibare afwasmiddel

Elke keukenschotelvloeistof reinigt vuil en vet en laat het glas glad zodat je rakel soepel glijdt. Een 100% biologisch afbreekbare zeep beschermt gevoelige planten buitenshuis. Binnenin beschermt het peuters en huisdieren die hun mond op ramen of vensterbanken zetten.

Copyright © 2020 Vous Valez Mieux Que Ca | Alle rechten voorbehouden