Reinigingsrobot voor gevels van grote gebouwen

Architectuur heeft in het verleden indrukwekkende vooruitgang geboekt, met als resultaat nog mooiere gebouwen. Reinigingstechnologie bleef echter op het toneel van handwerk.

De GEKKO-gevelrobot lost dit tekort op. Het is de eerste commerciële robot die verticale oppervlakken beklimt.
De robot garandeert een uitstekende reiniging dankzij de roterende borstels in combinatie met het gebruik van gedemineraliseerd water.

De robot met zijn ondersteuningssysteem kan in bijna alle bestaande gebouwonderhoudseenheden (BMU) worden geïntegreerd.

Als een nieuw gebouw in aanbouw is, moet robotreiniging vroeg in de planning worden overwogen.
Robots kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: aan een gebouw bevestigd of verplaatsbaar van het ene object naar het andere.

Voordelen

 

  • Probleemoplosser: geschikt voor nauwelijks toegankelijke oppervlakken
  • High-Performer: vele malen sneller dan met de hand
  • Volledig geautomatiseerd (optie): geen schoonmaakpersoneel nodig

Beveiligingsexpert: de chauffeur hoeft alleen maar te sturen, geen handmatig werk meer

Nauwkeurige reiniger: systematische reiniging door roterende borstel, gelijkmatige druk en gedemineraliseerd water
Discrete medewerker: kijkt niet naar woonkamers of slaapkamers.

Automatisch borstelreinigingssysteem op basis van contactreiniging. Bestemd voor alle soorten glazen gevels, crimineel werk en andere niet-gecementeerde oppervlakken. Het reinigingssysteem blijft opgehangen aan een op het dak gemonteerd tuig of een rolwand voor een luierwand (afhankelijk van de beschikbare terrasruimte).
Clean-it Services kan uw hele gebouw laten stralen als nieuw!

stralen als nieuw

Het is belangrijk om de eerste indruk te overwegen die uw in Portsmouth gevestigde bedrijf aan potentiële klanten geeft. Laat jij je van je beste kant zien of laat je merk wankelen onder een laag vuil en vuil?
Veel moderne kantoorgebouwen en industriële units zijn gebouwd met metalen gevels die er bij de eerste installatie goed uitzien, maar snel hun glans verliezen door het sombere Britse klimaat. Ons expertteam kan vuil en algen effectief verwijderen om uw gebouw bijna als nieuw te herstellen, waardoor het eruit ziet en aanvoelt zoals het zou moeten.

We hebben reinigingsoplossingen voor elk type gebouwgevel, inclusief gepoedercoate metalen panelen, PVC-bekleding, marmeren bekleding, gordijnglas, spiegelgevels, sommige soorten houtbekleding en render.
Rise Facade Cleaning Services voor onze klanten met behulp van automatische glazenwasser. We gebruiken automatische klimautomatische ruitenreinigingsmachine voor hoge gebouwen, het is veiliger, sneller en zuiniger dan spiderman / platform / handmatige reiniging. Onze machine doet het werk op één dag net zoveel als het een week zou hebben gekost door handmatige reiniging. Het heeft de beste kwaliteit en kan worden aangepast aan de eisen van onze waardevolle klanten. Ten slotte zijn onze diensten erg populair in de huishoudelijke, commerciële en industriële sector.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *