Reinigingstechnieken voor ramen en glas

Uw apparatuur voorbereiden –

Verzamel alle benodigde reinigingsmiddelen voor glas en breng ze naar de algemene ruimte die moet worden schoongemaakt. Voor binnenramen, of buitenramen die zich op de begane grond bevinden, is een schoonmaakkar met de benodigde benodigdheden of een ruitenreinigingsset, zoals onze basisruitreinigingsset misschien alles wat u nodig heeft. Voor ramen hoger in een gebouw met meerdere verdiepingen, kan een van onze gedeïoniseerde raamwaskits het optimale alternatief zijn in vergelijking met het gebruik van ladders of elektrische liften. Dit elimineert het risico van een ongeval tijdens het werk.

tijdens het werk

Bereikbare ramen / spiegels reinigen –

Gebruik een raamwaskoker of een spuitfles om uw raam met een dunne laag oplossing te bedekken. De raamwasmof werkt beter op sterk vervuilde ramen, omdat deze snel en efficiënt vuil, vlekken en andere vlekken verwijdert.

Als er schermen op de ramen zijn die ook moeten worden schoongemaakt, is het gebruik van een automatische schermreiniger de meest efficiënte manier om de taak te volbrengen. Onze automatische ruitenreinigingsmachine is geweldig voor alle schermen die gemakkelijk uit de raamkozijnen kunnen worden verwijderd. Hij reinigt moeiteloos extreem grote schermen, tot de grootte van een terrasdeur.

een terrasdeur

Bereikbare ramen / spiegels –

Neem uw wisser en druk voorzichtig het meest linkse deel van de wisser strak tegen het linker frame van het raam. U wilt uw rakel in een hoek zetten, zodat slechts ongeveer 1 inch van de rakel het venster raakt. Sleep met een beetje kracht de vloerwisser naar beneden en creëer een 1 inch barrière van het raamkozijn en het gebied dat moet worden verwijderd. Veeg je wisserblad af met een handdoek. Begin in de linkerbovenhoek en trek je zuigmond recht over een hoek van ongeveer 45 °. Terwijl je het rechterframe van het venster raakt, begin je langzaam de hoek te draaien waarmee je wisser op het glas staat om een ​​”S” -achtige beweging te starten om mee terug te komen. U blijft deze beweging gebruiken totdat u de onderkant van het raam bereikt en uw rakel over de onderkant van het frame kunt laten lopen, waarbij u het laatste raam schoonmaakt.

Terwijl u deze stappen uitvoert, is het een goed idee om constante druk te gebruiken en om altijd 95% van uw zuigmond op een nat oppervlak te hebben. Hierdoor gaan de wisserbladen langer mee. Ook wilt u nooit dat het wisserblad tijdens het reinigen het raam verlaat, omdat dit een lijn kan creëren en u opnieuw moet beginnen als u perfect vlekkeloze ramen wilt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *