Tips voor het reinigen van ramen van een professional

Gevel, wat ook betekent dat de voorkant of het gezicht een van de belangrijkste onderdelen van het gebouw is, omdat het de eerste indruk van uw bedrijf is en zoals gezegd ‘eerste indruk is de definitieve indruk’. Om die eerste indruk de beste indruk te maken, bieden we gevelreinigingsdiensten aan onze klanten die ervoor zorgen dat het gebouw een meer gastvrije uitstraling krijgt. Gevelreinigingssysteem helpt ook bij het verwijderen van de agressieve verontreinigingen die de gevel op lange termijn kunnen aantasten.
de onderstaande gevelreinigingsmethoden:

Waterzuiveringsmethode:

Als u sceptisch bent om de chemicaliën op uw gevel te gebruiken, is waterreinigingsmethode het beste voor u, omdat deze methode geen chemicaliën gebruikt, maar alleen het water. Dit heeft ook twee opties zoals hieronder:
Inweekwater – Bij deze methode wordt water gebruikt om het vuil los te maken en uiteindelijk weg te wassen. Nadat het vuil los en zacht is geworden, wordt de gevel geschrobd met een borstel die 100% bevrijding van het vuil garandeert.

 
Wassen met druk – Als u alleen lichte of matige atmosferische en organische vlekken wilt verwijderen, is wassen met druk geschikt voor u. Het spettert water op uw gevel met een vooraf bepaalde druk die de vlekken wegspoelt.

Stomerij methode:

Als u denkt dat uw gevel vlekken heeft die niet met water kunnen worden weggespoeld, kunt u kiezen voor een stomerijoptie. Vier soorten chemicaliën kunnen worden gebruikt zoals hieronder vermeld:

  • Zure reinigingsmiddelen
  • Alkalische reinigingsmiddelen
  • Organische oplosmiddelen
  • Niet-schuimende reinigingsmiddelen

Schurende reiniging

Schurende reiniging

Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt schurende reiniging enkele van de schuurmiddelen om het vuil volledig te verwijderen. Dit is een effectievere reinigingsmethode en is geschikt voor steen, metselwerk en beton.

Spiderman schoonmaakdiensten

Welnu, dit is de meest gebruikte en kosteneffectieve methode voor gevelreiniging. We zorgen voor veiligheid en zorgen voor een probleemloze schoonmaakervaring.

Regels voor vloeibare afwasmiddel

Elke keukenschotelvloeistof reinigt vuil en vet en laat het glas glad zodat je rakel soepel glijdt. Een 100% biologisch afbreekbare zeep beschermt gevoelige planten buitenshuis. Binnenin beschermt het peuters en huisdieren die hun mond op ramen of vensterbanken zetten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *